Nieuwsberichten

Thumbnail van nieuwsbericht

WOZ-waarde Utrecht 2020

De nieuwe WOZ-waarde van je woning is net bekend geworden. Zoals verwacht zijn de WOZ-waarden in Utrecht ten opzichte van 2019 gestegen. Graag vertellen wij nog wat meer over de WOZ-waarde, waar deze voor gebruikt wordt, hoe deze wordt vastgesteld, hoe je bezwaar kunt maken en wat onze verwachting is voor 2021.

Thumbnail van nieuwsbericht

Waardebepaling

Waardebepaling van jouw woning?

Ben jij benieuwd wat jouw of een andere woning waard is? De laatste jaren zijn de prijzen in Utrecht en omgeving flink gestegen, op de ene plek nog meer dan op de andere plek. Om te weten wat jouw woning waard is, kunnen wij bij je langs komen en de waarde van jouw woning inschatten.

Klik verder om meer te lezen over waardebepalingen, aankoop, taxaties en meer!

Thumbnail van nieuwsbericht

Sparen of verhuren?

Sparen of een woning kopen om te verhuren?

De rente die je ontvangt op je spaargeld is bij de bank nog nooit zó laag geweest. De meer vermogende mensen moeten zelfs betalen om hun geld bij de bank te stallen. Een woning kopen om te verhuren klinkt voor velen nu als een interessante optie. Wij vertellen graag wat voor rendementen je kunt behalen, hoe dit eventueel met hypotheek te financieren is, welke huurcontracten er zijn, hoe je de huurprijs bepaalt. Ook informeren we je graag over kamer gewijsde verhuur en lichten we graag toe hoe wij jou kunnen helpen.

Thumbnail van nieuwsbericht

Gelukkig Nieuwjaar!

1 januari 2020

We wensen iedereen de beste wensen voor 2020 en hopen dat ieders dromen uitkomen. Uiteraard hopen wij ook dat in 2020 meer nieuw woningaanbod beschikbaar komt, zodat wij opnieuw velen kunnen helpen met het vinden van een droomhuis.