Blog

Thumbnail van nieuwsbericht

WOZ-waarde 2023 Utrecht en omgeving

De nieuwe WOZ-waarde 2023 van je woning is net bekend geworden. Wij vertellen jou graag over de WOZ-waarde, waar deze voor gebruikt wordt, hoe deze wordt vastgesteld, hoe je bezwaar kunt maken en wat onze verwachting is voor 2024.

Thumbnail van nieuwsbericht

Marylène Kemp: onze nieuwe collega!

We hebben het nog even voor ons gehouden, sommige van jullie is het misschien al opgevallen. Wij hebben een nieuwe collega bij Wij Makelaardij: Marylène Kemp!

Thumbnail van nieuwsbericht

Ik wil een woning kopen!

Een woning kopen doe je niet zomaar, daarom is een huis kopen met een aankoopmakelaar geen overbodige luxe. Het is tenslotte een grote stap die je maar een paar keer in je leven maakt. Lees in deze blog alles over het aankopen van een woning!

Thumbnail van nieuwsbericht

Verhuischecklist

In de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen in ons leven wordt verhuizen genoemd. Of je nou gaat verhuizen naar een huurwoning of koopwoning, je hebt altijd veel te doen. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Een goede planning zorgt ervoor, dat je na je verhuizing in je nieuwe huis heerlijk kan gaan wonen. Wat doe je wanneer en wat moet je precies allemaal doen? Klik om verder te lezen!