Gerrit Jan Wij Makelaardij

Gerrit Jan: makelaar bij WIJ Makelaardij.

Door de jarenlange ervaring die Gerrit Jan heeft opgedaan in de Utrechtse makelaardij weet hij ontzettend veel over Utrecht, de Utrechtse woningmarkt en heeft veel bouwtechnische kennis. Gerrit Jan is zeer deskundig voor de verkoop, aankoop en verhuur. Naast zijn marktkennis en deskundigheid, die hij heeft opgebouwd, heeft hij ook veel mensenkennis wat in het vak als makelaar goed van pas komt!

Gerrit Jan vindt het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor zijn klanten. Daarnaast hecht hij veel waarde aan het snel handelen als zijn klanten hem nodig hebben. Gerrit Jan helpt zijn klanten graag verder met de aankoop, verkoop en verhuur van woningen. Hij laat het onderdeel taxaties over aan zijn collega Kyras.

In 2006 is Gerrit Jan begonnen met zijn eigen bedrijf ‘van der Sluijs Vastgoed’. Dit is in 2008 overgegaan naar Wij Makelaardij. In 2014 is Kyras vennoot geworden.

Utrecht is een stad die Gerrit Jan helemaal op zijn duimpje kent. Zijn hele leven woont Gerrit Jan al in Utrecht en kan hij zeggen dat hij wel elke straat in Utrecht heeft gezien. Gerrit Jan is geboren op de Biltstraat, opgegroeid in Zuilen en vervolgens verhuisd naar ‘Tuinwijk’, wat uiteindelijk zijn vertrouwde wijk is geworden. Hij heeft lang in Tuinwijk gewoond. Daarnaast heeft hij ervoor gekozen om Wij Makelaardij te vestigen op de Antonius Matthaeuslaan in Tuinwijk. Inmiddels woont Gerrit Jan niet meer in Tuinwijk, maar is hij verhuisd met zijn vrouw naar Voordorp.

Verder spendeert Gerrit Jan zijn tijd op de mountainbike of is hij te vinden op de tennisvereniging ‘Iduna’ waar Wij Makelaardij al meer dan 10 jaar hoofdsponsor is.

Gerrit Jan maakt graag een gesprek met je om je verder te helpen in het proces van het verkopenaankopen of verhuren van je woning!