Kyras Dimitopoulos - Makelaar Taxateur

Kyras Dimitopoulos: makelaar en taxateur bij WIJ Makelaardij.

Kyras haalt elke dag veel voldoening uit zijn vak als makelaar en taxateur. Kyras vindt niets leuker dan klanten te begeleiden bij de verkoop, aankoop of verhuur van woningen. Geen dag is hetzelfde, omdat elke woning, elk traject en ieder advies verschilt. Kyras vindt het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van zijn klanten en weet de juiste vragen te stellen. Hierdoor komt hij er goed achter wat de klant graag wilt.

Naast dat Kyras je graag verder helpt met de aankoop, verkoop en verhuur van je woning, is Kyras ook taxateur! Hij maakt graag een taxatierapport voor jouw financiering aanvraag of voor een ander doel.

In 2005 is Kyras begonnen als stagiair bij een Utrechts makelaarskantoor. In zijn stageperiode wist hij gelijk dat dit vak echt geschikt is voor hem. Na het afronden van zijn stage is hij parttime blijven werken bij het makelaarskantoor en deed gelijktijdig zijn HBO studie en zijn vakdiploma voor de makelaardij. Na het behalen van zijn HBO diploma en vakdiploma’s heeft hij bij diverse makelaarskantoren gewerkt. In 2014 heeft hij eveneens zijn vaktest als register-taxateur behaald. Uiteindelijk heeft hij zijn vertrouwde plek gevonden bij Wij Makelaardij en werd hij in 2014 vennoot van het bedrijf.

Door jarenlange ervaring kent Kyras ondertussen alle ins en outs van de makelaardij. Daarbij helpt zeker mee dat Kyras een echt “Utregs jochie” is. Hij is geboren en getogen in de Domstad en opgegroeid in de Zeeheldenbuurt. Ook heeft hij tijdens zijn studietijd in hartje Utrecht op de Mariaplaats gewoond. Zijn eerste woningaankoop was in de Bloemenbuurt en daarna is hij gaan samenwonen in Tuindorp-Oost. Nu woont Kyras samen met zijn gezin in Wittevrouwen. Kortom; Kyras kent de stad door en door.

Naast alle werkzaamheden als makelaar is Kyras terug te vinden op de tennisbaan of graag op pad met zijn gezin of vrienden om leuke dingen te doen. Ook besteedt hij graag zijn tijd aan andere sportieve activiteiten zoals fitness, zwemmen of hardlopen.

Kyras plant graag een gesprek met je in om je verder te helpen in het proces van het verkopen, aankopen, verhuren of taxeren van je woning!