Waardebepaling

Waardebepaling

Waardebepaling van jouw woning?

Ben jij benieuwd wat jouw woning waard is? De laatste jaren zijn de prijzen in Utrecht en omgeving flink gestegen, op de ene plek nog meer dan op de andere plek. Om te weten wat jouw woning waard is, kunnen wij bij je langs komen en de waarde van jouw woning inschatten.

 

Direct online een inschatting?

Zonder dat wij langs komen kun je ook al een grove inschatting krijgen wat jouw woningwaarde is. Dit kan via de volgende link, na het invullen van een aantal gegevens van jou en jouw woning, kun je zelf een selectie maken van referentie objecten. Op basis van de gegevens en de gekozen referentie objecten volgt er een modelmatig rapport waarbij de grove inschatting van de waarde van jouw woning wordt gemaakt. Dezelfde dag of de dag erna zullen wij contact met je opnemen. Hierin kun je aangeven of de online waardebepaling voldoende informatie is of dat je graag wilt dat wij bij je langs komen om de waarde wat preciezer vast te stellen.

 

Vrijblijvend gesprek

Wanneer wij bij jouw langs komen om de waarde van de woning te bepalen, zullen wij jouw woning vergelijken met andere recent verkochte woningen en een inschatting maken wat jouw woning op dit moment waard is. Dit is nog wat nauwkeuriger dan de online waarde inschatting omdat wij de woning zelf hebben kunnen bekijken. Dezelfde dag of de dag erna ontvang je van ons een waardebepaling.

Wanneer jij overweegt om jouw woning te verkopen lichten wij graag in dit zelfde gesprek toe wat wij als verkopend makelaar voor jou kunnen betekenen en wat de kosten hiervoor zijn. De zelfde dag of de dag erna krijg je van ons een offerte voor de verkoop van jouw woning.

 

Waardeschatting van een woning die jij op het oog hebt

Wellicht ben je zelf wel aan het zoeken naar een nieuw huis en ben je benieuwd wat de woning waard is die je gister op Funda hebt bekeken. Ook hiervoor kun je online een waarderapport aanvragen. Let op, dit is een grove inschatting. Wil je echt advies wat de woning waard is dan zou je ons kunnen inschakelen als aankoopmakelaar of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Waardeschatting voor je hypotheek

Mocht je jouw hypotheek willen aanpassen en heb je hiervoor een taxatierapport nodig, dan is onze online waardebepaling of waardebepaling na ons bezoek niet voldoende. De bank zal ten alle tijden een gevalideerd taxatierapport nodig hebben. Ook hier helpen wij je graag mee. Bij een taxatierapport zijn wel kosten aan verbonden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor een taxatierapport te bespreken.