NIEUW! Wij Makelaardij zoekopdracht

Wellicht is het je al opgemerkt tijdens het bezoeken van onze website, want Wij Makelaardij heeft een nieuwe pagina op zijn website geïntroduceerd: zoekopdracht! Deze zoekopdracht biedt jou de mogelijkheid om onze nieuwe woningen, voordat ze op Funda komen, in jouw e-mail te ontvangen. Je hoeft je alleen in te schrijven via het formulier op onze website. Het is geheel gratis en vrijblijvend.

Waar kan ik mij inschrijven?

Via deze link kan je jezelf inschrijven. Dit kan je voor zowel huur- als koopwoning doen. Zo laat je ons weten hoe jouw ideale woning eruit ziet én kunnen wij jou laten weten als er een woning binnen jouw criteria online komt. Hiermee ben jij net een stapje voor de mensen die de woning pas op Funda online zien komen.

Opzoek naar een aankoopmakelaar?

De zoekopdracht betreft geen aankooptraject met één van onze aankoopmakelaars. Zie op onze website wat wij voor je kunnen betekenen als aankoopmakelaar. Wij plannen graag met jou een vrijblijvend gesprek in om met jou jouw wensen verder te bespreken en onze aankoopservice toe te lichten. Dit kan je doen door ons te bellen op het nummer: 030 271 0004 of laat je gegevens achter via ons contactformulier!